Zonnescherm in Den Bosch bij Das & Vlassak Zonweringen

1 min read
Zonnescherm Den Bosch

Ben je ook op zoek naar een zonnescherm in Den Bosch? Ga dan eens langs bij Das & Vlassak Zonweringen. Zij hebben een grote showroom in Best. Wij kochten hier vorig jaar ons zonnescherm en zijn hier nog altijd erg blij mee.

Zonnescherm in Den Bosch houdt de zon buiten

Zonnescherm Den BoschOns zonnescherm in Den Bosch houdt namelijk niet alleen de zon buiten en daardoor de woonkamer koel, ook is het in de tuin een stuk aangenamer. We hebben een tuin op het zuiden en als het echt warm is, dan is het echt te warm om buiten op het terras te zitten. Zo jammer! Sinds we het zonnescherm in Den Bosch hebben, kunnen we heerlijk in de schaduw zitten. Ook onder kinderen kunnen in de schaduw spelen. We komen dus veel meer buiten sinds we het scherm hebben hangen.

Ruime keuze in showroom in Best

We zijn ook erg blij met de kwaliteit van ons knik-arm scherm. In de showroom bij Das & Vlassak Zonweringen was er ruime keuze aan merken en kleuren. We zijn ook erg goed geadviseerd door de medewerkers in de showroom. Ook het inmeten, levering en montage was vlot en soepel geregeld. Erg prettig zaken gedaan met deze specialist in zonweringen. Dus als je nog op zoek bent naar een zonnescherm dan zou ik je zeker aanraden om een bezoek te brengen aan de showroom.