Wonen

Your Expat Broker werkt voor jou!

Vandaag de dag is het niet makkelijk om een goede makelaar te vinden in omgeving Amsterdam maar ons doel bij Your Expat Broker is om uw toekomst samen met u te realiseren. Onze eerste prioriteit is ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk in het huis woont waar u van droomt. Maak dan ook gebruik van verhuur expats Amsterdam.

Huur, verhuur, aankoop of verkoop. Bij ons kunt u terecht.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, ons portfolio is groot en verandert dagelijks aangezien we samenwerken met veel makelaars en verhuurbureaus. Ook als het gaat om de verhuur van uw woning staan wij voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat we makelaars met kennis van het huurrecht bij u langs sturen en tevens willen wij u graag helpen bij de screening van mogelijke huurders. Via onze service is uw woning gelijk zichtbaar op alle grote woonportals en op deze manier sneller verhuurd.

Wilt u een huis kopen of juist uw huis verkopen, ook voor deze zaken kunt u bij ons terecht. Bij Your Expat Broker helpen wij u graag bij de taxatie en onderhandelingen voor uw nieuwe huis. Tevens helpen wij graag bij alle randzaken waarbij u kunt denken aan energie en internet maar ook aan timmer- en schoonmaakwerkzaamheden.

Website tip:
Op de home pagina staat bij ‘verhuur mijn woning’ een typefout. er staat ‘aanwezig’ in plaats van ‘aanwezig’.