Zorg

Weer goed op been dankzij fysiotherapie Amsterdam oost

Ik heb vorig jaar een ongeluk gehad, waardoor ik veel last heb gekregen van pijn bij het lopen. Erg vervelend natuurlijk, maar de arts zei dat mijn klachten uiteindelijk verholpen kunnen worden door middel van Fysiotherapie Amsterdam oost. Vol goede moed ben ik dus begonnen met het hersteltraject en nu kan ik weer vrijwel pijnvrij lopen! 

Fijne behandelmethodes

Bij de fysiotherapie-praktijk Evolution ben ik goed op been geholpen, letterlijk en figuurlijk! Door het uitproberen van verschillende behandeltechnieken is de fysiotherapeut erachter gekomen wat het beste werkte voor mijn herstel: een combinatie van medical taping, dry needling en manuele therapie. Langzaam maar zeker voelde ik steeds minder pijn bij het lopen en uiteindelijk kon ik zelfs weer voorzichtig beginnen met sporten. Ik moet nog steeds af en toe uitkijken dat ik niet te enthousiast word en mezelf weer bezeer, maar in het algemeen gaat het echt supergoed nu dankzij Evolution fysiotherapie Amsterdam oost. Dry needling heb ik eigenlijk niet meer nodig voor mijn herstel, maar ik vind deze behandelmethode op de ene of andere manier heel relaxed dus zo nu en dan maak ik hier toch een afspraak voor als ik merk dat mijn spieren wat stijfjes zijn.