Watertimer tuin erg handig voor kwekers

1 min read

Sinds ik ben geboren heb ik al groene vingers. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn en er mee bezig te zijn. Zo heb ik al vele jaren een ‘’hobby tuintje’’ achterin mijn tuin. Hier staan vele bloemen, planten en groentes. Het produceren ervan ging goed maar altijd had ik al het gevoel dat het beter kon. Zo heb ik laatst wat bestrijdingsmiddelen en bamboestokken in huis gehaald. Dit was voor mij helaas niet genoeg. Ik wilde ook gewoon wat preciezer gaan werken. Schematisch water geven met behulp van een timer bijvoorbeeld. Alleen wist ik nog niet waar ik de timer ging kopen, totdat ik op de site van de Hobbykweker keek.

‘’Ik hoop dat het een mooi kweekseizoen wordt!’’

Op de site van de Hobbykweker zag ik vele producten staan. Na een tijdje zoeken had ik het product gevonden; een watertimer tuin. Ik plaatste de watertimer tuin in mijn winkelwagentje en rekende het af. Na enkele dagen ontving ik de watertimer tuin. Nu het nog even wachten is tot de zomer, weet ik zeker dat ik alles al op orde heb. Een fijn gevoel! Ik hoop dat het een mooi kweekseizoen wordt met de watertimer tuin!