Waarom je een kapschuur op maat wil kopen

1 min read
kapschuur op maat kopen

Maatwerk is altijd duurder, toch? Die stelling klopt niet helemaal. We zijn allemaal geneigd om te denken dat wanneer je iets op maat koopt dit automatisch duurder is maar dat is niet altijd het geval. Een kapschuur op maat kopen bijvoorbeeld kost je helemaal niet zoveel meer dan wanneer je een kapschuur met standaard maten uit een woonwinkel zou aanschaffen. Bovendien bespaar je er op lange termijn geld mee. Zo werkt dat.

Maten en nauwkeurigheid

kapschuur op maat kopen

Wanneer je iets koopt in een woonwinkel en het zelf in elkaar zet dan zit je toch altijd met het bouwen van je object, ook wanneer het een kapschuur is. Want er mist altijd wel een schroefje, of twee onderdelen passen net niet lekker op elkaar. Geen ramp op de korte termijn maar daardoor is je kapschuur misschien wel sneller aan vervanging toe. Schimmel, rot en insecten slaan namelijk sneller toe en dat betekent dat je onderdelen of zelfs de hele schuur soms al na een paar jaar moet vervangen. Maatwerk is dus op termijn goedkoper.

Jouw smaak in jouw tuin

Daarnaast is er een andere goede reden om een kapschuur op maat te kopen. Het is namelijk voor jou dan mogelijk om je smaak helemaal toe te passen. Je zult een kapschuur hebben die volledig aan jouw wensen voldoet.