Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

J&S bedrijfsdiensten verzorgt de schoonmaak Eindhoven voor een groot aantal bedrijven in de regio. Tot de kanten behoren bedrijven en maatschappelijke organisaties in allerlei bedrijfstakken. Voorbeelden zijn scholen, kantoren, zorginstellingen, industriële productieruimtes, etc. Tot de specialismen van schoonmaak Eindhoven wordt de intensieve vloerreiniging gerekend. Het bedrijf heeft daarvoor technieken ontwikkeld waarmee zelfs grote schade aan vloerbedekking volledig kan worden hersteld. Deze technieken worden vaak toegepast als er sprake is van een calamiteit. Met name door een brand, een bedrijfsongeval of wateroverlast kan een bedrijf zwaar beschadigd raken. J&S Bedrijfsdiensten kan die schade herstellen, als het moet in het weekeinde en ‘s nachts.

Schoonmaak Eindhoven en gevelonderhoud

Een speciale tak van sport van schoonmaak Eindhoven is gevelonderhoud. Gevels kunnen na verloop van tijd vuil worden. Door het zonlicht, weersomstandigheden en vervuilde lucht wordt de gevel helemaal grauw. Daardoor krijgt je bedrijfspand een onverzorgde uitstraling. Schoonmaak Eindhoven heeft daar een structurele oplossing voor. Eerst wordt een inventarisatie van de gevel gemaakt. Vervolgens maakt J&S Bedrijfsdiensten een plan van aanpak. Daar staat precies in welke schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden er in de komende jaren moeten worden gepland om de gevel er als nieuw uit te laten zien. Uiteraard kan schoonmaak Eindhoven die onderhoudswerkzaamheden ook voor je uitvoeren.

Kozijnenonderhoud

Binnen het gevelonderhoud van schoonmaak Eindhoven is het onderhoud van de kozijnen een belangrijk onderdeel. Vooral kunststof kozijnen worden na verloop van tijd dof. Schoonmaak Eindhoven heeft een behandeling ontwikkeld om de kozijnen weer te herstellen. Ze worden eerst grondig schoongemaakt en daarna krijgen de kozijnen een coating. Het effect van die behandeling is dat de kozijnen hun originele kleur en glans weer terug krijgen en dat het materiaal beter beschermd wordt tegen de schadelijke invloeden van de weersomstandigheden, zonlicht en de vervuiling in de lucht.