Rieker enkellaarsje in leuke modellen en kleuren te koop

1 min read
Rieker enkellaarsje

Een Rieker enkellaarsje heeft een bijzonder leuk model. Deze schoenen die lopen ook voortreffelijk. Vanaf het eerste moment dat ik met deze schoenen in aanmerking kwam was ik verkocht. Het voetbed wat hierin zit, die lopen echt als juweeltjes. Mijn voeten komen altijd heel relaxed weer thuis, na een drukke dag werken. Vroeger was dat wel anders. Ik werk in de horeca en nog wel in de bediening. Je kunt wel raden dat goed schoeisel zeker een must is. De eerste weken dat ik hier werkte kon ik tegen de avond niet meer fatsoenlijk lopen. Rieker enkellaarsje

Zeer mooi model, Rieker enkellaarsje online gekocht

Zodra ik thuis kwam gooide ik de schoenen in de hoek en plofte op de bank neer. Mijn voeten leken dan wel in brand te staan echt niet normaal. Daarom leek het mij een goed idee om een keer naar anders werkschoenen te kijken. Mij zoektocht begon bij Shoetime en hier ben ik uiteindelijk ook geslaagd voor mooie werkschoenen te kopen. Tevens zag ik een leuk Rieker enkellaarsje staan. Deze kon ik zeker niet laten staan. Een geweldig model, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wanneer ik nu van mijn werk af kom, hou ik het liefste mijn schoenen aan. Het lijken wel pantoffels.