Prima site om geboortekaartjes te kopen

1 min read

Ik heb er lang over nagedacht waar ik mijn geboortekaartjes wilde kopen. Ik had nogal wat wensen en heb veel sites bekeken. Hier vond ik toch echt alles wat ik wilde. Je hebt het voordeel van een aantal voorbeelden wat al erg inspirerend werkt. En daarna kun je aan de slag met de ontwerptool als je dat wilt. Die combinatie werkte bij mij goed. Eerst even kijken wat de mogelijkheden zijn en dan dat eigen tintje eraan geven. Heerlijk. Ik hou van donkere achtergrondkleuren met dieren in lichte kleuren op de voorgrond. Het nieuwe leven symboliseren met mooie dieren. Dat wilde ik. En dat is gelukt. De tool werkt trouwens heel simpel. Ik ben geen computerwonder maar dit werkt prima. Toen de doos met kaartjes binnenkwam was ik wel zenuwachtig moet ik zeggen.

Tevreden

De kaartjes zagen er prima uit. Goede kwaliteit en mooie bedrukking erop. Ik heb ze verstuurd en de reacties waren zo enorm positief. Had ik niet verwacht. Dat ontwerpen, dat vond ik echt leuk om te doen. Zeker voor zoiets persoonlijks als geboortekaartjes vond ik dat echt gaaf om zo hier te kunnen doen. Prima site. Prima tool. Prima levering.