ontstopping
Wonen

Ontstoppingsdienst Nieuwegein

Goede geholpen door de ontstoppingsdienst in Nieuwegein. Een verstopte afvoer is een erg vervelend gebeuren. Helemaal wanneer deze in de keuken zit. Je komt er dan achter hoe vaak je de kraan gebruikt. Alleen het probleem dat het water niet door wilt lopen is al erg genoeg. Al een tijd kampen wij met dit probleem. Vooral wanneer wij de vaatwasser aan zetten, dan komt het water omhoog in de gootsteen en blijft hier staan. Het was ons tot nu toe nog steeds gelukt om dit eruit te halen. Hiervoor hebben wij een waterstofzuiger en nadat wij de gootsteen hadden leeggezogen liep het weer aardig door.

Toch maar de ontstoppingsdienst Nieuwegein erbij gehaald

Nadat wij voor de zoveelste keer zelf de gootsteen hadden leeggezogen, was de maat vol. Hier kunnen wij niet mee door blijven gaan en daarom hadden wij besloten om de Afvoerexpert erbij te halen. Zij hebben de juiste kennis en apparatuur om dit probleem voorgoed de wereld uit te helpen.

Een ervaren loodgieter heeft uiteindelijk de afvoer helemaal door kunnen spuiten en ervoor kunnen zorgen dat er geen vet meer in de afvoer bleef zitten. Eindelijk kunnen wij de kraan weer goed gebruiken in onze keuken. Geen problemen meer met de afvoer, mede te danken aan de Afvoerexpert.