Een leuke mini kas

1 min read

Mijn man krijgt voor zijn verjaardag een mini kas. Dat hebben mijn kinderen aan mij verteld. Het leuke hieraan is dat mijn man nog helemaal van niets weet. Ooit tijdens een etentje kwam het ter sprake en dat hebben mijn kinderen goed onthouden. Omdat het vaak moeilijk is om voor hem een juist cadeau te vinden zijn zij hier al voor een tijd terug naar op zoek gegaan. Helaas konden zij er niet in slagen om bij de winkel zoiets te vinden zijn zij op het internet gaan kijken. Al snel kwam de website van Growexpert naar voren en daar stond het cadeau waar de kinderen naar op zoek waren.  mini kas

Leuke verrassing

Omdat het nog maar een paar dagen duurde voordat mijn man jarig was, hebben mij kinderen meteen een bestelling geplaatst. Gelukkig was de mini kas al binnen een paar dagen in huis.De dag van de verjaardag was aangebroken, net zoals de tijd om de cadeautjes uit te pakken. Mijn kinderen waren allemaal heel erg benieuwd hoe paps op zijn presentje zal reageren. Vol verwachting keken zij allemaal op zijn vingers toen het werd uitgepakt. Mijn man was razend enthousiast over zijn cadeau en ook over de spullen die hij erbij gekregen had. Deze waren allemaal bij de Growexpert besteld.