Zakelijk

Kijk wat voor aanbod Rijschool Dekker je biedt

Wil je rijlessen nemen en woon je in de buurt van Eindhoven? Dan zijn er tal van rijscholen te vinden waar je terecht kunt maar kijk ook eens bij Rijschool Dekker. Daar kun je terecht voor een rijschool Eindhoven actie.

Losse lessen of een compleet pakket?

Rijlessen zijn zeker niet goedkoop te noemen en als je steeds een losse les neemt loopt dit aardig in de papieren. Kijk daarom op voorhand goed of het mogelijk is een compleet lespakket af te sluiten. Hierbij is veelal de theorie inbegrepen, een bepaald aantal praktijklessen en het afsluitende examen. Omdat je voor een compleet pakket kiest zal de totaalprijs gunstiger uitvallen dan met allemaal losse lessen. 

Pas op examen als je er aan toe bent

Rijschool Dekker heeft een hoog slagingspercentage dus dat is gunstig. Zo is de kans dat jij ook meteen de eerste keer slaagt zeker hoog te noemen. Dit komt mede omdat ze de degene die de lessen volgt pas op examen laten gaan als hij of zij daar ook echt aan toe is. Indien zij van mening zijn dat je er nog niet klaar voor bent is het beter even te wachten zodat de kans op slagen daarna alleen maar groter wordt. 

Neem voor aanvullende informatie altijd eerst contact op

Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is bij Rijschool Dekker en wat een rijbewijs halen je gaat kosten? Neem dan contact op met de rijschool. Dit kun je doen door ze te bellen of mailen. Op de website vind je een contactformulier dat je kunt invullen. Als ze dit ontvangen hebben nemen de mensen van de rijschool met jou contact op. Het is ook mogelijk een infomiddag bij te wonen waarin je kennismaakt met de rijschool en de bijbehorende mensen zodat je ervaart hoe zij werken.