Clarity-Cleaning
Zakelijk

Een goede glazenwasser in Eindhoven gevonden

Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Eindhoven. Ik had hier namelijk een groter bedrijfspand gekocht en wij wilde graag dichterbij gaan wonen. Door de verhuizing ging ik daarom ook op het internet op zoek naar glazenwasser EIndhoven om een goede nieuwe glazenwasser in de buurt van Eindhoven te vinden die de ramen van mijn nieuwe bedrijfspand schoon zou kunnen maken. 

Zeer veel zoekresultaten op het internet 

Toen ik op het internet op zoek ging naar glazenwasser Eindhoven kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillenden glazenwassers bedrijven in de buurt van Eindhoven. Daarom besloot ik ook om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ik met een van deze bedrijf contact op zou nemen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Clarity cleaning mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website zijn onder andere het aantal projecten en tevreden klanten te vinden. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. 

schoonmaak

Super tevreden over de reiniging van de ramen

De offerte die het bedrijf opstuurde sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om het bedrijf in te huren voor het schoonmaken van de ramen. Dit hebben zij nu een aantal keer gedaan en de ramen van mijn bedrijfspanden telkens in een mum van tijd super schoon.