Comfort en kwaliteit voor een voordelige prijs

2 min read
topper 180x200

Je hebt een zeer comfortabel en groot bed gekocht een aantal jaren geleden, nu is de tijd dat je matras vervangen moet worden. Een beetje research ben je niet vrolijk van geworden, je matras is eigenlijk wel heel erg duur om te vervangen. Maar met een topper 180×200 ben je voordelig uit, je hebt wel dezelfde eigenschappen als een compleet matras. Wat is er dan anders dan een volledig matras of een topper? Niet veel eigenlijk, alleen een volledig matras is veel dikker en duurder

topper 180x200

Waarvoor een topper en geen matras?

De meeste mensen kopen een topper omdat het huidige matras niet meer het comfort geeft voor een goede nachtrust. Omdat je een topper 180×200 op je huidige matras neer kunt leggen, heb je in principe weer een volledig nieuw matras. Alleen de prijs van een topper is vele malen minder dan een volledig matras. Om de eigenschappen hoef je geen zorgen te hebben, deze zijn namelijk hetzelfde als een volledig matras. Comfort, ventilatie, ondersteuning en comfort zijn gegarandeerd.

topper 180x200

Verschillende mogelijkheden bij aankoop

Heb je besloten om ook een voordelige topper 180×200 te kopen en te genieten van het perfecte comfort? Je hebt helemaal zelf in de hand van welke materialen de topper moet zijn, ga je voor een stevig matras van koudschuim of ga je voor het comfort van traagschuim? Wat voor kenmerken je ook kiest, je nachtrust zal vele malen beter worden dan een versleten matras. Ook de prijs is niet onbelangrijk, iedereen heeft recht op een goede nachtrust om fit wakker te worden.