BHV Zoetermeer

2 min read

Voor een cursus BHV Zoetermeer ben je bij G4S op de juiste plek. In Zoetermeer hebben zij namelijk een trainingslocatie waar je onder andere een cursus BHV kunt volgen. BHV staat voor bedrijfshulpverlening en is een functie die overal gewenst of noodzakelijk is. Een BHV’er grijpt in en weet hoe te handelen in noodsituaties. Of dit nu gaat om acute levensbedreigende situaties zoals een hartstilstand of een ontstane brand. Kijk op deze pagina voor BHV Zoetermeer informatie. Je vindt hier ook een lijst met cursussen die je hier kunt volgen.

Basis en herhaling BHV

BHV Zoetermeer biedt bijvoorbeeld de basiscursus BHV. Deze cursus kun je niet eenmalig volgen, omdat je kennis relevant aan de tijd moet blijven. Daarom kun je ook terecht voor een herhaling BHV in Zoetermeer. Je leert bij de basis of herhaling BHV Zoetermeer hoe te handelen in noodsituaties. Je leert hoe je moet alarmeren, communiceren en hoe je een ontruiming in goede banen kunt leiden. Daarnaast leer je handelen in levensbedreigende situaties. Bij een herhalingscursus kan het zijn dat je nieuwe apparatuur leert kennen of nieuwe informatie leert.

Ploegleider of hoofd BHV

Daarnaast zijn er bij BHV Zoetermeer cursussen voor ploegleider of hoofd BHV. Een hoofd BHV cursus kun je volgen voor strategisch of operationeel. Een strategisch hoofd BHV richt zich met name op de plannen en het coördineren van ontruimingen. Een operationeel hoofd BHV richt zich op evaluaties en nazorg, wetgeving en risicoanalyse. Als ploegleider BHV heb je een verantwoordelijke functie en leid je een groep BHV’ers wanneer deze er zijn in je organisatie of bedrijf.