Basis boekhouding opleiding in tien weken

2 min read

In tien weken kun jij je basis boekhouding opleiding behalen. En dat kost nog geen € 600. Bovendien hoef je dit niet direct te betalen, je kunt er ook voor kiezen om in termijnen te betalen. De opleiding duurt 3 maanden en gedurende die drie maanden betaal je dan iedere maand een bedrag voor de kosten van de basis boekhouding opleiding. Wel moet je los daarvan nog voor je examen betalen. Zonder examen ontvang je natuurlijk geen diploma. Gelukkig kun je de basis boekhouding opleiding van Fabius prima combineren met een baan of een gezinsleven.

Lestijden

Je hoeft namelijk maar drie uur per week een les te volgen. Eens per week zit je in de klas voor die les. Dat kan in de avond zijn, maar ook in de ochtend. Dat ligt maar net aan je voorkeur. Er zijn ruim 50 locaties waar de basis boekhouding opleiding gegeven wordt. Iedere locatie heeft andere lesdagen, zowel voor de ochtend- als voor de avondlessen. Wat wel overal hetzelfde is, is dat de lessen in de ochtend van 9 tot 12 duren en in de avond van 19 tot 22 uur.

Slagingspercentage

Je hebt geen vooropleiding nodig om de basis boekhouding opleiding te volgen. Het slagingspercentage voor de opleiding bij Fabius is bijna 90%. Dit is een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde. Daarom is deze basis boekhouding opleiding de moeite waard. Het vraagt weinig tijd: drie uur les en een halve dag huiswerk. En je ontvangt een mooi diploma dat bijdraagt aan je vaardigheden en goed op je cv staat. Kijk hier voor alle praktische informatie over de basis boekhouding opleiding.